NinePixels in het Gemeentenieuws!

NinePixels in het Gemeentenieuws!

Jonge onderneming ook actief in vele ICT-diensten

Ninepixels voor succesvolle websites, die écht werken!

ARNHEM – Ninepixels is het bedrijf van Emir Corovic. Al bijna tien jaar is hij actief in de itc. Sinds een jaar heeft hij in Kroonpark 2 zijn eigen onderneming, van waar uit hij werkt aan webdesign, webwinkels, applicaties en tal van ICT-diensten.

Een website bouwen is één, maar een website bouwen, die de ondernemer ook het beoogde rendement oplevert, is twee! Emir Corovic van Ninepixels luistert naar de wensen van de klant, heeft de benodigde kennis in huis en komt zodoende met een resultaat, dat aan de vraag beantwoordt. Ninepixels weet niet alleen een gebruiksvriendelijke site te leveren, Emir zorgt dat de site ook gevonden wordt en hoog in Google komt te staan. Gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers, ook die van smartphones en ipads!

Ninepixels kan als jong bedrijf tegen acceptabele tarieven werken. Voor een starter of zzp-er is het fijn te weten, dat men bij Ninepixels ook gespreid kan betalen. Naast webdesign kan ook de huisstijl worden meegenomen, evenals drukwerk: van visitekaartje tot flyer…

Tot de klantenkring van Ninepixels behoren zowel kleine zelfstandigen tot aan BN-ers en zelfs grote(re) bedrijven. Zoals horecabedrijven, die graag hun bestelsysteem willen optimaliseren. Ook voor callcenters wordt er door Ninepixels gewerkt, evenals voor bedrijven, die willen overstappen op voip-diensten (het goedkoop telefoneren via internet).

Ninepixels, Kroonpark 2, Arnhem; 085 7606922; www.ninepixels.nl.

 

About the Author