Ninepixels voor succesvolle websites, die écht werken! Een website bouwen is één, maar een website bouwen, die de ondernemer ook het beoogde rendement oplevert, is twee! Ninepixels luistert naar de wensen van de klant, heeft de benodigde kennis in huis en komt zodoende met een resultaat, dat aan de vraag beantwoordt. Ninepixels weet niet alleen een gebruiksvriendelijke site te leveren, Ninepixels zorgt dat de site ook gevonden wordt en hoog in Google komt te staan. Gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers, ook die van smartphones en ipads!

Onze specialiteit

site-img33

 

Passie is de brandstof voor succes!

Ninepixels zorgt er niet alleen voor uw website design maar ook zorgen wij voor de marketing voor uw website. Met speciale SEO-technieken zorgt Ninepixels altijd voor een goede ranking in de zoekmachines. Dit betekent direct meer bezoekers. Hiernaast analyseren we elke 3 maanden  deze resultaten met de klant, zodat we altijd het beste resultaat kunnen behalen.

media-logo

 

Uw website op alle schermen zichtbaar!

Ninepixels zorgt er ook voor dat uw website zich aanpast aan ieder scherm, daarmee is uw website gebruiksvriendelijk voor zowel mobiele telefoon, tablet maar ook op een beamer. Wij vinden het belangrijk dat iedereen u kan bereiken.

 

Betrouwbaar, snel en veilig.
NinePixels werkt alleen met de beste hosting en we zorgen altijd dat onze servers up-to-date blijven.
Responsive Design
Ninepixels zorgt er ook voor dat uw website zich aanpast aan ieder scherm, daarmee is uw website gebruiksvriendelijk voor zowel mobiele telefoon, tablet maar ook op een beamer.
Doe het zelf
Meestal werkt NinePixels met een CMS systeem ( Content Management System) zodat de klant zelf eenvoudig teksten en fotos kan toevoegen.
ICT Diensten
Ninepixels levert ook computers, voip diensten en alle toebehoren.
24/7 Support
Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09:00 t/m 17:00, voor onze klanten is onze technische dienst 24/7 bereikbaar.
Wij willen de beste zijn
We regelen alles voor de klant van website tot drukwerk , alles is mogelijk bij NinePixels. Zie wat onze klanten over ons zeggen.